Big In Japan
Välkommen till vår Japanska Fusion signerad stjärnkocken Anders Dahlbom – tidigare årets kock, tävlande i svenska kocklandslaget och ansvarig för Nobelmiddagen under många år. Njut av kreativa smaker och nya tolkningar av asiatiska klassiker.
Kom och upplev atmosfären som vi hoppas blir din nya favoritplats i stan. Boka en plats eller bara sväng in – vi ser fram emot att ha dig här!
Vår nya meny signerad Anders Dahlbom har premiär fredagen den 6 december!
Meny
Mindre rätter
Ostron
49:- / st
Rosa syrenvinäger, umeshu och Sarawak peppar
Råbiff
149:-
Hackat nötinnalår, svartvitlök, röktsoja, sjökorall och gräslök
Gravad lax
149:-
fänkål, ponzu, sesam och grillad citron
Grönsparris
139:-
blåmusslor, saltad gurka med pepparot, grön shiso och grillat smör
Grillad ostronskivling
119:-
och shitakesvamp, gravad citron samt svampconsumé
Sides
Krossad gurka
59:-
inlagd gurka med risvinäger och koriander
Endivesallad
59:-
miso och honungsdressing, rädisor och inlagd chili
Chrispy rice frites
69:-
Sesamfrön, smetana och syradlök
Grillat
Grillade och glaserade betor
119:-
Spetskål, yusu-kosho
Rödspätta "furai"
129:-
Friterad rödspätta med grillat smör samt miso och soja
Pluma "chūbo tare"
129:-
Grillad och glaserad pluma i barbecuesås samt steksky
Kyckling "yuzu-kosho"
139:-
Grillad svensk kycklinglårfilé med chili och yuzu samt rostad kycklingsky
Sött
Jordgubbar
109:-
vaniljglass, mandelkaka med bryntsmör samt shansho peppar
Chokladglass
99:-
Yusuf och honung, karamellsås samt misorostade sesamfrön


